Ga verder naar de inhoud

Partners

Het stadsfestival is een initiatief van KU[N]ST Leuven, stad Leuven en KU Leuven. Met de steun van de Vlaamse Overheid – Toerisme Vlaanderen, Cultuur en Wetenschapscommunicatie – en de Nationale Loterij.

KNAL! was om meer dan één reden heel bijzonder. Een heleboel Leuvense culturele, wetenschappelijke en maatschappelijke organisaties sloegen de handen in elkaar om er een veelzijdig feest voor iedereen van te maken. Het programma kwam tot stand in een nauwe samenwerking met de stad Leuven, KU Leuven en de Leuvense (culturele) partnerorganisatie.

KU[N]ST Leuven

KNAL! is een initiatief van KU[N]ST Leuven vzw, het samenwerkingsverband van stad Leuven en KU Leuven. De organisatie zet elke twee jaar een stadsbreed project op rond een specifiek thema. KU[N]ST Leuven werkt samen met spelers uit het culturele, wetenschappelijke en toeristische veld een boeiend programma uit dat het thema vanuit verschillende invalshoeken en disciplines benadert.

Raad van bestuur en algemene vergadering:
Denise Vandevoort (covoorzitter), Bart Raymaekers (covoorzitter), Peter Bary, Geert Bouckaert, Els Buelens, Bert Demarsin, Marleen Demuynck, Piet Forger, Kristien Jacobs, Alexandra Meijer, Gert Meyers, Jan Van der Stock, Geert Vanpaemel, Mieke Wellens, Dirk Witters, LOKO

Initiatiefnemers

Met steun van

Structurele programmapartners

Mediapartners