Ga verder naar de inhoud

Antoine De Schuyter - DECADES

Datum:
za 27.11.2021
Uur: 20:30

Muzikant en videokunstenaar Antoine De Schuyter gaat in zijn audiovisuele show DECADES op zoek naar de oorsprong van het bestaan.

Antoine De Schuyter is een Brusselse video- en geluidskunstenaar. Zijn audiovisuele dome show DECADES is een trip door de kosmos en de big bang via beeld en geluid. De evolutie van texturen, vormen en geluiden vertelt een abstract relaas dat herinnert aan de verschillende stadia van het bestaan. Van verschijning tot verdwijning, van spanning tot rust. Het klank-universum van Decades schommelt tussen drone, ambient en techno.

Antoine De Schuyter - DECADES © Patrice Gautot
Antoine De Schuyter - DECADES © Patrice Gautot

Partners

PRAKTISCHE INFO

Liveconcert met 360° visuals om 20:30 (45').

Het gaat om een zittende voorstelling achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

Tickets

Online verkrijgbaar.

Tarieven

  • Standaardtarief: € 14
  • Korting met Cultuurkaart KU Leuven & STUKkaart: € 10

Covid Safe Ticket verplicht

Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u hier.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de shows.

Toegankelijkheid

De dome is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Vragen over toegankelijkheid.

Wachtlijsten

  • Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog.
  • Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen voor een voorstelling, kan je het altijd nog proberen via de avond-wachtlijst. Op de avond zelf zijn er soms lege zitjes (bijvoorbeeld van mensen die onverwachts niet komen opdagen), die we opvullen met een 'laissez-passer' - een last-minute kaartje. Aanmelden voor die nieuwe wachtlijst kan vanaf 19:00 bij het onthaal aan de Dome ter plaatse. Je hebt geen garantie op een plaats, maar het is het proberen waard.

Contact

STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven
+ 32 (0)16 32 03 00
info@stuk.be

Tip!

Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

> 19:00 (30’)
> Tickets: €5