Ga verder naar de inhoud

Awakening

Datum:
vr 29.10.2021
zo 31.10.2021

Klassieke muziek en filmmuziek in een symfonische uitvoering: voor die magie zorgt het gerenommeerde Alumni Arenbergorkest. Dit symfonisch orkest is een initiatief van oud-leden van het Arenbergorkest, een studentenorkest verbonden aan de KU Leuven.

Op vrijdag 29 oktober en zondag 31 oktober ben je welkom op deze bruisende najaarsconcerten waar we je opnieuw in vervoering gaan brengen!

© Kris Van de Sande
© Kris Van de Sande

Alumni Arenbergorkest

Het Alumni Arenbergorkest is een symfonisch orkest in regio Leuven. Op initiatief van de oudleden van het Arenbergorkest, een studentenorkest verbonden aan de KU Leuven, geeft dit nieuwe orkest amateurmuzikanten (vanaf 23 jaar of werkend) de kans om zowel klassieke muziek als filmmuziek te spelen in een symfonische bezetting. Elk jaar spelen ze enkele concerten. Naast het samen musiceren, is er ook tijd om elkaar beter te leren kennen aan de hand van enkele leuke activiteiten of een repetitiedag.

De wekelijkse repetities gaan door op donderdag van 20:00 tot 22:00 in de Koelisse (onder Alma 3 te Heverlee) of in de Abdij van Vlierbeek.

Praktische info

Uren

Vrijdag 29 oktober om 20:30 & zondag 31 oktober om 15:00.

Tickets

Online verkrijgbaar

Tarieven

  • Standaardtarief: € 10
  • Kortingstarief: € 7
  • Met cultuurkaart: € 6

Toegankelijkheid

Meer info over toegankelijkheid vind je hier.
Vragen over toegankelijkheid
.

Contact

Alumni Arenbergorkest
bestuur@alumniarenbergorkest.be