Ga verder naar de inhoud

Big Bang in your Living Room

Datum:
ma 10.01.2022
zo 30.01.2022
Locatie: Online

Een virtuele tentoonstelling over de Big Bang en alternatieve opvattingen over de kosmos.

Scan de code met de Eye Jack app en de kunstwerken verschijnen in je eigen Living Room!

Eyejack

Partners

PAF,
Tom Ignalski,

Wist je dat het zonnestelsel uit 3 soorten planeten bestaat? Rots-gas-ijs zijn de structuren die de karakters van de afzonderlijke planeten, hun plaats in het systeem en hun gedrag bepalen. Precies zoals menselijke temperamenten, die onze manier van zijn en onze plaats in de maatschappij bepalen. Analogieƫn zijn talrijk en zinvol, maar waarom denk je dat planeten in gas-ijs veranderen als ze van de zon weg bewegen? En wat de zon eigenlijk is?

Scan hieronder de QR-codes van de kunstwerken om ze tot leven te brengen!

KUNSTENAARS

Kaja Renkas, Tomasz Ignalski, Iwona Pom, Aleksandra Wachowska, Aleksandra Zawilinska, Filip Szostek, Iga Trzebska, Maja Ostrowska, Maksymilian Rogalinski, Michal Walek, Michelle Przeliorz, Natalia Dolata, Zuza Spychalska?

THE LIVING ROOM

Deze virtuele tentoonstelling is onderdeel van The Living Room, een participatietraject in het kader van KNAL! stadsfestival van de Big Bang. The Living Room is de woonkamer van ons allen, in het historisch stadhuis van Leuven van 25 t.e.m. 27 maart 2022.

Vijf dagen lang ben je welkom in het historisch stadhuis voor een koffie, een tentoonstelling en een goed boek. Elke dag staat er iets nieuws op het programma van een kosmische luisterervaring en boekvoorstelling tot een afterschool podium en een familiedag.