Ga verder naar de inhoud

Geannuleerd: Boekvoorstelling ‘Amor Mundi’ - Steven Vromman

Datum:
do 13.01.2022
Uur: 19:00

Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, worden de activiteiten van The Living Room geannuleerd.


Op donderdag 13 januari om 19:00 uur komt Steven Vromman, Low Impact Man, zijn boek 'Amor Mundi' voorstellen.

In 'Amor Mundi' blikt Man Bashar Vande Putte terug op de periode 2025-2052. De klimaatverstoring slaat toe, een nucleair conflict en een pandemie maken de uitdaging compleet. Individuen en gemeenschappen reageren op uiteenlopende manieren op dit ‘rad van onfortuin’.

Hoopgevende initiatieven ontwikkelen zich, terwijl op andere plaatsen conflicten losbarsten. Man groeit op in BeterGent en maakt de omwentelingen vanop de eerste rij mee. Uiteindelijk zal hij zelf een belangrijke rol spelen in de historische keuze die de mensheid maakt. Welkom inde wondere wereld van lintbebossing, geenrichtingsstraten, zelfslachtboerderijen, hitte-tapijten, collapsonauten, regenbommen, veganitariërs, droomkwekerijen en katrolwoningen.

Boekvoorstelling living room

Partners

Campagnebeeld TLR web

THE LIVING ROOM

Deze boekvoorstelling is onderdeel van The Living Room, een participatietraject in het kader van KNAL! stadsfestival van de Big Bang. The Living Room is de woonkamer van ons allen, in het historisch stadhuis van Leuven van 12 t.e.m. 16 januari 2022.

Vijf dagen lang ben je welkom in het historisch stadhuis voor een koffie, een tentoonstelling en een goed boek. Elke dag staat er iets nieuws op het programma van een kosmische luisterervaring en boekvoorstelling tot een afterschool podium en een familiedag.