Ga verder naar de inhoud

EVENTS

KNAL! toont je tijdens tientallen boeiende evenementen de rijke impact van de big bang. De partners verrassen je met uiteenlopende activiteiten zoals het Feest van de oerknal, de Dag van de toekomst, en zoveel meer.

Ook voor de allerkleinsten ontketenen we een culturele oerknal: voorstellingen, workshops, films, sterrenkijken en meer. Met o.a. Ketnet-wrapper Gloria Monserez en productiehuis fABULEUS bekokstoven we de leukste activiteiten voor alle leeftijden.

Origineel - CB- Big Bang band

Uitgelicht

Keyvisual startweekend NL

KNAL! START

15.10.2021 17.10.2021
Locatie: Site Abdij van Park

Een stadsfestival over het ontstaan van de kosmos? Dat móet natuurlijk beginnen met een KNAL!, net als de big bang. Benieuwd? Zet KNAL! START alvast in je agenda: 15, 16 en 17 oktober.

MEER NIEUWS VANAF SEPTEMBER:

Meer dan 100 Leuvense organisaties en verenigingen werken momenteel aan een ambitieus KNAL! programma. Begin september lanceren we het volledige programma en krijg je een zicht op alle events van KNAL! Stadsfestival van de Big Bang. Stay tuned.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief van KU[N]ST Leuven en alle festival-updates en ticketinfo komen in je mailbox.

Bezoeken

EEN EXPO IN GROEP BEZOEKEN?

Hopelijk mag je vanaf oktober weer vrij en veilig genieten in een grote groep. Zodra nieuwe maatregelen bekend zijn, lees je hier hoe je tickets voor een groepsbezoek plant.

© Mathias Völzke
© Mathias Völzke

PLANETARIUM MUSIC FESTIVAL

Een kosmische 'dome’ op het Martelarenplein in Leuven. Say what? Tijdens het Planetarium Music Festival van KNAL! zal je ondergedompeld worden in 360° visuals en muziek van Belgische en internationale toppers. Klaar voor een audiovisuele trip naar de ruimte?


Bekijken
© Andy Holden, Eyes in Space, courtesy of the artist
© Andy Holden, Eyes in Space, courtesy of the artist

VIER EXPO’S MET EEN UNIEK KARAKTER

KNAL! verwelkomt je op maar liefst vier tentoonstellingen met unieke stukken uit binnen- en buitenland. Wat deze expo’s verbindt? De big bang en de fascinatie voor de kosmos.

Bekijken