Ga verder naar de inhoud

Uitgesteld: EXPANSIONS

Datum:
zo 19.12.2021
UUR: 11:00

Het Alumni Harmonie Orkest wekt met 'EXPANSIONS' het heelal tot leven. Het komt met een wereldcreatie van het gelijknamig werk van de jonge maar uiterst begaafde componist Kobe Janssens. En dit in de relaxte sfeer van een aperitiefconcert: een ideale combinatie.

Op het programma staat een muzikale evocatie van het heelal met o.a. volgende stukken:

  • Planets Rising

  • Expansions

  • Music From Space

  • Star Wars Saga

  • Fly me to the moon

See you in Space!

Alumni Harmonie Orkest

Het Alumni Harmonieorkest Leuven, kortweg AHO, is een relatief nieuwe formatie binnen het Leuvense muzieklandschap. Het AHO werd in 2010 opgericht door een groep oud-leden van het Universitair Harmonieorkest van de KU Leuven. Het orkest bestaat ondertussen uit een 40-tal muzikanten.

De bedoeling is om oud-studenten na hun universitaire carrière verder de kans te geven muziek te spelen op een kwalitatieve en ontspannen manier.

Onder de muzikale leiding van Jan De Maeseneer brengt het AHO een gevarieerd programma, waarbij wordt geput uit het origineel harmonierepertoire en bewerkingen van bekende melodieën uit film, musical en popmuziek. Zo wordt elk concert een unieke muzikale beleving waarbij na het concert nog kan worden nagepraat bij een natje en een droogje.

Praktische info

Bereikbaarheid

Tickets

Meer info volgt binnenkort.

Covid Safe Ticket

Voor dit event heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen. Meer uitleg over het CST vindt u hier. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.

Toegankelijkheid

Meer info over toegankelijkheid vind je hier.
Vragen over toegankelijkheid
.

Contact

Alumni Harmonieorkest Leuven vzw
Erpsestraat 104
3070 Kortenberg
info@aholeuven.be

Ook interessant

The future is now

Geannuleerd: The Future is Now!

za 22.01.2022
30CC/Schouwburg
Meer info