Ga verder naar de inhoud

Expo Curating the Young

Datum:
do 16.12.2021
zo 19.12.2021
Locatie: OPEK

Deze expositie is een knalfeest, waarbij Curating the Young ruimte wil geven aan beloftevol en opkomend talent. Ruimte voor de gedachten, twijfels, perspectieven en zekerheden van kunstenaars en kunstdisciplines over de oerknal, het universum en de natuur. Kortom kunstenaars met knaldrang in het teken van jouw knalbelang.

CTY OPEK

Curating the Young

Curating the Young; een jong en dynamisch curatoren-collectief dat sinds haar big-bang voor een knal heeft gezorgd in de kunstwereld. We kunnen echt wel zeggen dat we uniek zijn: CTY eist ruimte op voor jongeren in de kunstensector. Dat doen we door jonge kunstenaars een podium te geven én vooral door de jongeren als curatoren met de plak te laten zwaaien. Verwacht je aan frisse kunst van een artiest die morgen the next big thing is op een verrassende locatie. Of nee, gooi verwachtingen overboord en laat je gewoon omver blazen!

Knal Fringe campagnebeeld > bewerkt c

FRINGE EXPO-PARCOURS

De expo van Curating the Young maakt deel uit van het FRINGE expo-parcours. Op maar liefst vijf plaatsen in de stad ben je een maand lang welkom om het werk en verhaal van beloftevolle jonge makers te komen bewonderen. Je krijgt er een beeld van hoe jong artistiek talent omgaat met de bigbangtheorie en welke verwondering het ontstaan van ruimte en tijd bij hen oproep.

  • Exporuimte Tweebronnen - Our Startling Universe
  • BAC ART LAB - Expo Collapse en Expo Thuy Lê Thi Thu
  • OPEK/De Garage - Curating the Young (13.12 - 19.12)
  • maakleerplek - Installatie door Koen Kloosterhuis (Cas-co)
  • Batiment A - Out of Orbit (Werktank)

PRAKTISCHE INFO

Tickets

De tentoonstelling is gratis en vrij te bezoeken.

Covid Safe Ticket

Voor dit event heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen. Meer uitleg over het CST vindt u hier. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.

Openingsuren

  • DO-VR van 17:00 tot 21:00
  • ZA-ZO van 14:00 tot 18:00

Toegankelijkheid

Meer info over toegankelijkheid vind je hier.
Vragen over toegankelijkheid
.

Contact

Curating the Young
Vaartkom 4
3000 Leuven
+32 (0)16 65 94 65
curatingtheyoung@amuseevous.be