Ga verder naar de inhoud

Expo: Eerste leven

Datum:
do 20.01.2022
za 29.01.2022
Uur: 13:00 - 18:00

Leuven is een smeltkroes van puur artistiek talent. Het allerbeste van wat lokale kunstenaars te bieden hebben, komt samen op Amateurama. Je ziet er indringend en indrukwekkend beeldend werk op drie thematentoonstellingen: Emotie, Universum en Eerste leven.

AMATEURAMA 2.0

Amateurama 2.0 kruipt tot in de vezels van het Stadsfestival KNAL! Participatie loopt immers als een rode draad door het programma en dit concept is er een schitterend voorbeeld van. De 2.0 in de titel duidt aan dat het een frisse make-over is van het het vroegere amateurfestival.

Tijdens het stadsfestival wordt de Kapel van de Romaanse poort omgedoopt tot de plek waar drie fascinerende thematentoonstellingen plaatsvinden. Je ziet er de beeldende interpretatie bij één van volgende thema’s: Emotie, Universum, Eerste leven. Drie onderwerpen die werden gekozen door de deelnemers zelf en die volledig passen binnen het thema van de big bang. 100% Leuven dus!


KUNSTENAARS

Johan Baert, Eliane Blomme, Rita Van Gramberen, Hugo Vandendries, Viv Vansina, Arran Coenen, Yves Colles, Denis Van Hoef, Marcel Janssen, Paul Jacobs, Monica Janssens, Theo Janssens, Jacques Van Bunderen, Dany Vancleynenbreugel, Alex Vandenbergh, Hilda Staels, André Engels, Hilde Maes en Gina Lagrou.

PRAKTISCHE INFO

Tickets

Gratis toegang

Openingsuren

  • Woensdag van 13:00 tot 18:00
  • Donderdag van 13:00 tot 18:00
  • Vrijdag van 13:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 13:00 tot 18:00

Covid Safe Ticket

Voor het museum heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen. Bovendien is het dragen van het mondmasker verplicht. Meer uitleg over het CST vindt u hier.

Toegankelijkheid

Meer info over toegankelijkheid vind je hier.
Vragen over toegankelijkheid
.

Contact

Amateurama 2.0 Beeld
Rijschoolstraat 4
3000 Leuven
greet.verbruggen@leuven.be