Ga verder naar de inhoud

KNAL! Space Jam: gone icon / Pothamus / Aili

Datum:
zo 05.12.2021
UUR: 14:00, 15:30 & 17:00

Drie veelbelovende Belgische muzikale acts performen onder een duizelingwekkende sterrenhemel van animatie-wizard Jaak De Digitale.

Programma:

  • 14:00 gone icon
  • 15:30 Pothamus
  • 17:00 Aili

360° video: Jaak De Digitale

Aili
Aili

Partners

gone icon
gone icon

JAAK DE DIGITALE

Speciaal voor KNAL! creëerde animatiekunstenaar Jaak De Digitale een virtuele sterrenhemel die geprojecteerd zal worden op de 360°-koepel van de dome. INUIT en Stelplaats nodigen drie beloftevolle Belgische acts uit om deze imaginaire kosmos te voorzien van een soundtrack.


GONE ICON

De Leuvense muzikant gone icon woont tegenwoordig in Brussel en maakt emotionele post-club ritmes à la Arca en Eartheater. Weifelend en mompelend baant de vocalist zich een weg door gedeconstrueerde songs.

Pothamus © Céline Gladiné
Pothamus © Céline Gladiné

POTHAMUS

Pothamus is the next big thing van de Belgische sludge en postrock. Het trio maakt indruk met explosieve liveshows en een uitgepuurde sound waarin repetitieve riffs, ijle drones en woeste uitbarstingen het mooie weer maken. Een sound die het publiek blijkbaar kan smaken, want Pothamus dook dit jaar zowaar ‘De Zwaarste Lijst’ van Studio Brussel binnen met maar liefst 3 (!) songs.


AILI

De Belgisch-Japanse artiest Aili werkte het afgelopen lockdownjaar samen met elektronicaproducer Transistorcake. Hun debuutsingle Dansu, een frisse en dansbare cocktail van Kosmisch Musik, acid, house, elektronica, disco en leftfield pop, werd erg gesmaakt door de Vlaamse radiostations. Aili’s zachte en speelse lyrics zweven over de hypnotiserende synths en groovy ritmes van Transistorcake. Een unieke combo waar we nog veel van gaan horen.

PRAKTISCHE INFO

Liveconcert met 360° visuals.

Het gaat om een zittende voorstelling achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

Tickets

Online verkrijgbaar.

Tarieven

  • Eenheidsprijs: € 5 per concert

Shows combineren is mogelijk.

Covid Safe Ticket verplicht

Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u hier.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de shows.

Toegankelijkheid

De dome is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Vragen over toegankelijkheid.

Wachtlijsten

  • Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog.
  • Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen voor een voorstelling, kan je het altijd nog proberen via de avond-wachtlijst. Op de avond zelf zijn er soms lege zitjes (bijvoorbeeld van mensen die onverwachts niet komen opdagen), die we opvullen met een 'laissez-passer' - een last-minute kaartje. Aanmelden voor die nieuwe wachtlijst kan vanaf 19:00 bij het onthaal aan de Dome ter plaatse. Je hebt geen garantie op een plaats, maar het is het proberen waard.

Contact

STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven
+ 32 (0)16 32 03 00
info@stuk.be

Tip!

Voor deze concerten maakte videokunstenaar Jaak De Digitale speciaal een 360° video. Check zeker de website van deze digitale alleskunner.