Ga verder naar de inhoud

Meteor Musik & Jaak De Digitale - EON

Datum:
do 25.11.2021
UUR: 20:30 (UITVERKOCHT) & 22:00

Synthesizer-trio Meteor Musik en animatie-tovenaar Jaak De Digitale nemen je mee op een donkere buitenaardse trip met in de hoofdrol een melancholische kosmonaut.

Na hun veelbesproken passage in het Planetarium van Brussel herneemt het Limburgse synthesizer-trio Meteor Musik hun succesvoorstelling ‘EON’ uit 2019. Een buitenaardse totaalervaring met duizelingwekkende visuals van animatievirtuoos Jaak De Digitale en live elektronische soundscapes van Meteor Musik. ‘EON’ toont de laatste momenten van een kosmonaut, op onnavolgbare wijze gespeeld door acteur Dirk Hendrikx. De ruimtevaarder zweeft eenzaam rond in de ruimte terwijl hij geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijkheid en troost zoekt bij zijn aardse herinneringen. Een niet te missen kosmische trip.

Meteor Musik © Jaak De Digitale
Meteor Musik © Jaak De Digitale

Partners

PRAKTISCHE INFO

Liveconcert met 360° visuals om 20:30 & om 22:00 (50').

Het gaat om een zittende voorstelling achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

Tickets

Online beschikbaar.

Tarieven

  • Standaardtarief: € 18
  • Korting met Cultuurkaart KU Leuven & STUKkaart: € 14

Covid Safe Ticket verplicht

Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u hier.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de shows.

Toegankelijkheid

De dome is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Vragen over toegankelijkheid.

Wachtlijsten

  • Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog.
  • Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen voor een voorstelling, kan je het altijd nog proberen via de avond-wachtlijst. Op de avond zelf zijn er soms lege zitjes (bijvoorbeeld van mensen die onverwachts niet komen opdagen), die we opvullen met een 'laissez-passer' - een last-minute kaartje. Aanmelden voor die nieuwe wachtlijst kan vanaf 19:00 bij het onthaal aan de Dome ter plaatse. Je hebt geen garantie op een plaats, maar het is het proberen waard.

Contact

STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven
+ 32 (0)16 32 03 00
info@stuk.be

Tip!

Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

> 19:00 (30’)
> Tickets: €5