Ga verder naar de inhoud

PLANETARIUM MUSIC FESTIVAL

Datum:
25.11.2021
05.12.2021
Locatie: The Dome (Martelarenplein)

Wat heeft het universum voor ons in petto? En hoe kijken kunstenaars naar deze oneindige leegte, zijn mysteries en gevaren? KNAL! Planetarium Music Festival presenteert een reeks audiovisuele reizen door de kosmos op zoek naar antwoorden. In een kosmische ‘dome’ zal je ondergedompeld worden in immersieve concerten, video's en performances met het universum als inspiratiebron. Dankzij de 360°-projectie en surround-geluid beleef je een onvergetelijke kosmische ervaring. Het programma wordt gecureerd door diverse Leuvense muziekpartners en gaat van elektronisch experiment over klassiek tot popmuziek.

The Dome, aiRstructures © Mathias Völzke
The Dome, aiRstructures © Mathias Völzke

The Dome

Wat Planetarium Music Festival uniek maakt, is de locatie: een kosmische ‘dome’ met 360° projectie en surround geluid. Van zodra je hierin binnenstapt, waan je je meteen in het universum …


aiRstructures

KNAL! haalt speciaal voor de gelegenheid de ‘infinity dome’ van de Duitse firma aiRstructures naar Leuven: een kosmische koepelstructuur met 360° projectie en surround geluid. Dankzij de oneindige audiovisuele mogelijkheden word je als bezoeker ondergedompeld in een totaalbeleving van beeld en geluid.

The Dome, aiRstructures © Mathias Völzke
The Dome, aiRstructures © Mathias Völzke