Ga verder naar de inhoud

Simultaan: Broeiplaats x GROEF

Datum:
zo 05.12.2021
Locatie: Stelplaats
Uur: 10:00 - 22:00

Simultaan grijpt terug naar de kern van de oerknal: het gelijktijdig ontstaan van ruimte en tijd in het heelal. Net zoals bij de big bang ontstaat er een indrukwekkende kettingreactie: performance, dans, installatie en radio creëren samen een artistieke big bang van formaat. De hele dag door beleef je sterke performances op verschillende plekken in Stelplaats.

Programma

Radio BigBang (10:00 - 22:00)

Tijdens Radio BigBang zullen zowel wetenschappers, kunstenaars als artiesten te horen zijn. 12 uur lang hoor je er interessante panelgesprekken, DJ-sets en artist talks. Er zijn uiteenlopende wetenschappelijk en filosofische topics.

Performance hal

In de maak - Georgy / meisje italia

Audiovisuele performance

Voor dit onderdeel vragen we een muzikant om samen te werken met een visuele kunstenaar. Samen maken zij een nieuwe creatie rond het thema Ruimte en Tijd. Het resultaat wordt gepresenteerd op 5 december.

Scenograaf

In samenwerking met een jonge architect / scenograaf ontstaat een continue beweging van objecten door ruimte en tijd. Deze objecten maken deel uit van de ruimte waarin de performances plaatsvinden.

PRAKTISCHE INFO

Tickets

Gratis, met inschrijving.

Covid Safe Ticket

Voor dit event heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen. Meer uitleg over het CST vindt u hier. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.

Contact

Broeiplaats
Diestsepoort 15
3000 Leuven
broeiplaats@stelplaats.be