Ga verder naar de inhoud

To The Edge Of Time (lecture-performance)

Datum:
ma 29.11.2021
UUR: 20:30 (UITVERKOCHT) & 22:00

Lecture-performance van Thomas Hertog, Vincent Caers & Klaas Verpoest

Natuurkundige Thomas Hertog vertelt over de relativiteit van de tijd, begeleid door elektronische soundscapes van Vincent Caers en 360°-visuals van Klaas Verpoest.

Tijd lijkt het meest alledaagse ding in de wereld. We gebruiken het allemaal elke dag: we verspillen het, we sparen het, we genieten ervan. Het is er gewoon, als een grote klok die wegtikt. Maar wat is tijd? Waarvan is het gemaakt? Is het ooit begonnen? Zal het ooit eindigen? Draait het rond? Kunnen we zonder tijd?

In deze lecture-performance nemen elektronica-muzikant Vincent Caers, theoretisch natuurkundige Thomas Hertog en beeldend kunstenaar Klaas Verpoest je mee op een reis in een zwart gat naar de rand van de tijd ... en verder.

To The Edge Of Time © Klaas Verpoest
To The Edge Of Time © Klaas Verpoest

PRAKTISCHE INFO

Engels gesproken, geen ondertiteling.

Liveshow met 360° visuals om 20:30 (45') & om 22:00. Het gaat om een zittende voorstelling achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

Tickets

Online verkrijgbaar.

Tarieven

  • Standaardtarief: € 18
  • Korting met Cultuurkaart KU Leuven & STUKkaart: € 14

Covid Safe Ticket verplicht

Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u hier.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de shows.

Toegankelijkheid

De dome is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Vragen over toegankelijkheid.

Wachtlijsten

  • Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog.
  • Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen voor een voorstelling, kan je het altijd nog proberen via de avond-wachtlijst. Op de avond zelf zijn er soms lege zitjes (bijvoorbeeld van mensen die onverwachts niet komen opdagen), die we opvullen met een 'laissez-passer' - een last-minute kaartje. Aanmelden voor die nieuwe wachtlijst kan vanaf 19:00 bij het onthaal aan de Dome ter plaatse. Je hebt geen garantie op een plaats, maar het is het proberen waard.

Contact

STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven
+ 32 (0)16 32 03 00
info@stuk.be

Tip!

Combineer dit met KNAL! 360° Videos: Actress & Actual Objects / Joanie Lemercier

> 19:00 (30’)
> Tickets: €5